На 30 ноември 2021 г. (вторник) във връзка с монтаж

...
На 30 ноември 2021 г. (вторник) във връзка с монтаж
Коментари Харесай

Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. Център и м. Гърдова глава

На 30 ноември 2021 година (вторник) по отношение на монтаж на спирателни кранове в кв. " Център " се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на " Софийска вода ", живеещи в региона на: бул. " Ген. Михаил Д. Скобелев " от ул. " Лайош Кошут " до бул. " Прага ", ул. " Св. Иван Рилски " от ул. " Доспат " до бул. " Ген. Михаил Д. Скобелев ".

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа " Софийска вода " ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. " Ген. Михаил Д. Скобелев " № 59.

На 30 ноември 2021 година (вторник) по отношение на ремонт на хидрофорна уредба в ж.к. " Младост " 1 се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на " Софийска вода ", живеещи в: бл. 34 и бл. 35.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа " Софийска вода " ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 34.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на " Софийска вода " АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - .

" Софийска вода " АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.

Отдел Комуникации на " Софийска вода "

*съдържание на Софийска вода
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР