На 30 май принцеса Йожени стана майка за втори път.

...
На 30 май принцеса Йожени стана майка за втори път.
Коментари Харесай

Неочакваните последствия от раждането на принцеса Йожени

На 30 май принцеса Йожени стана майка за повторно. Тя и брачният партньор ѝ Джак Бруксбанк посрещнаха на света втория си наследник - Ърнест. Двамата са родители и на Огъст Бруксбанк, който навърши две годинки през февруари тази година.
 Принцеса Южени и Джак Бруксбанк с нов правоприемник
Ново бебе в английския кралски двор

Ето коя кралска персона може да похвали с още един правоприемник

Пълното име на новороденото бебе е Ърнест Джордж Рони Бруксбанк, а определените имена не са инцидентни. Както самата изяснява, " той е кръстен на пра-пра-прадядо си Джордж, на дядо си Джордж и на моя дядо Роналд ".

И тук ни би трябвало малко разяснение - под първия Джордж 33-годишната принцеса има поради крал Джордж V, дядото на починалата кралица Елизабет II. Неговото второ име е било Ърнест.

Второто Джордж идва от бащата на  - Джордж Бруксбанк, а Рони - от майката на дядото на Йожени по майчина линия - майор Роналд Фъргюсън. Hello ни напомнят, че принц Уилям и Кейт Мидълтън също избраха името Джордж за първородния си наследник.

С появяването на дребния Ърнест се промени и. Най-малкият наследник на Елизабет II и принц Филип -, мина от 13-а на 14-а позиция. Престолонаследник е принц Уилям, следван от трите си деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис. След тях са принц Хари и двете му деца принц Арчи и принцеса Лилибет.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР