На 30 май Хасково ще бъде домакин на поредния турнир

...
На 30 май Хасково ще бъде домакин на поредния турнир
Коментари Харесай

Осем отбора ще участват в детски турнир в Хасково

На 30 май Хасково ще бъде хазаин на следващия шампионат за Купата на АБФ в границите на Националната стратегия " Децата и футболът ". Турнирът се провежда от Асоциацията на българските футболисти, Българския футболен съюз, Министерството на младежта и спорта и Община Хасково. По традиция надпреварата се организира под патронажа на кмета на Хасково Добри Беливанов, който е поканен да награди персонално спечелилите. В конкуренцията ще вземат присъединяване 8 тима от Хасковска област, формирани от деца до 12-годишна възраст или родени 2007-а година.
Участват тимовете на: Харманли 04 (Харманли), Свиленград 1921, Асти АБ (Хасково), Червените дяволи (Хасково), Раковски (Ивайловград), АФК Хасково (Хасково), Димитровград 1947 (Димитровград), ФК Бригада (Димитровград)
Мачовете ще се състоят на градския стадион в Хасково и стартират от 8.00 часа. Финалът е от 15.00 часа. Всички участници ще получат цялостна футболна екипировка и футболни топки, обезпечени от уредниците на шампионата. Ще бъдат раздадени следните самостоятелни награди:

най-хубав вратар
най-хубав бранител
най-хубав полузащитник
най-хубав нападател
голмайстор
най-техничен играч
най-полезен играч
най-хубав играч на шампионата
най-хубав треньор На самостоятелните призьори ще бъдат връчени специфични предметни награди, обезпечени от генералния спонсор на Националната стратегия " Децата и футболът - Кока-Кола ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР