На 30 май 2023 г. в Ловеч се проведе обучение

...
На 30 май 2023 г. в Ловеч се проведе обучение
Коментари Харесай

Община Ловеч проведе обучение за медицинските специалисти от детските ясли, градини и училища

На 30 май 2023 година в Ловеч се организира образование на 23 медицински експерти от детски ясли и здравни кабинети в учебни заведения и детски градини, оповестиха от пресцентъра.

Темата на образованието бе „ Групова и самостоятелна работа с деца със специфични просветителни потребности /СОП/. Аутизъм – изява, развиване и лечебни способи “ и се презентира от лектора Ирена Соколова – обществен психолог и психотерапевт, колективен съветник и корпоративен обучител, член на Българско сдружение по психодрама и групова терапия.

Целта на образованието бе участниците да подобрят и покачат своята прочувствена и поведенческа просвета със характерни познания за обособените болести и положения на децата със СОП, довеждащи до обучителни компликации. Също по този начин да изградят качества за пълностоен контакт с децата, родителите и експертите за реализиране на мечтани резултати с положително другарство и висока степен на съгласуваност.

Обучението е по модела на груповия тренинг, който дава най-хубава опция за придобиване на познания, образуване на настройки и упования, създаване на нови и поправяне на остарели нефункционални поведенчески умения на участниците.

То е част от обучителна стратегия „ Групов тренинг “ за дейно ръководство и развиване на хора, екипи и компании и до края на календарната година се планува още едно образование на експерти от Ловеч.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР