"На 30 април вечерта обявих решението си да подам оставка

...
"На 30 април вечерта обявих решението си да подам оставка
Коментари Харесай

Временият кмет на Младост подаде оставка


"На 30 април вечерта разгласих решението си да подам оставка на госпожа Фандъкова. Технически през днешния ден си подадох оставката ". Това сподели на конференция краткотрайният кмет на столичния регион "Младост " Владимир Клисуров.

Припомняме, че Столичният общински съвет избра Клисуров на поста на мястото на Десислава Иванчева, която бе задържана за приемане на рушвет.
Адресирах оставката до кмета на София, до Столичния общински съвет и до кмета на регион "Младост ". Технически е малко комплициран въпросът. Не знам дали госпожа Иванчева би приела оставката. Пуснал съм си и заявление за овакантяване по трудов контракт. Мое волеизявление е да бъда освободен от поста. Докато въпросът с напускането ми бъде решен, господин Румен Русев ще заема поста, съобщи Клисуров. Той изясни, че излиза в отпуск, а откакто изтече отпускът, се отдръпва от поста. Проблемите със строителството в "Младост " са грандиозни, сподели още Владимир Клисуров.
Зам.-кметът на региона Румен Русев даде обещание, че всички документи, които са подадени по закономерен метод, ще бъде придвижени. Не желая да изместя госпожа Иванчева, желая да се съблюдава законосъобразността в регион "Младост ". Преписките могат да се придвижват доста бързо, съобщи Русев, като посочи, че не знае за какво има забавени преписки в общината.
Имало е предпочитание от зам.-кметовете работата да върви по-бързо, само че не знам какво възпираше да се реализира това наше предпочитание, уточни Русев./novini.bg

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР