На 30 април има частично слънчево затъмнение, последващо новолунието, което

...
На 30 април има частично слънчево затъмнение, последващо новолунието, което
Коментари Харесай

Слънчевото затъмнение в Телец на 30 април носи пречистване и прераждане на забравени чувства

На 30 април има отчасти слънчево затъмнение, следващо новолунието, което ще се състои в символ Телец.

За всеки обособен човек затъмнението ще се прояви по разнообразни способи, според от енергийния капацитет на индивида, в неговата натална карта.

На първо място, затъмнението ще засегне тези, които имат натални планети, лунните възли, куспиди на домове и други детайли в наталната, прогресивната и слънчевата карта. Затъмнението е напълно покрай мястото на Уран (на 4 градуса разстояние), което може да ни донесе непредвидени неща.

Стресовете, които провокират затъмненията, могат да бъдат шокиращи като цунами и толкоз трансформиращи, колкото торнадото.

Метафорично, затъмненията ни принуждават да погледнем към тези области от живота, които сме пренебрегнали или пренебрегнали. Венера оформя площ с Черната Луна, което приказва, че е пристигнало времето да се отворят и почистят от дълго време заключените „ мазета и сандъци “ на душата и да се извадят на бял свят, възкресяване на замразени прекратени връзки, превъзмогване на отчуждението и студа в връзките, с цел да се върнете към проблемите на тези видимо забравени връзки и по един или различен метод да ги разрешите.

Във всеки случай всички ние ще бъдем изложени на интензивни трансформиращи галактически сили, ще преживеем избрани метаморфози на равнище събития или на равнище душа и дух, които не са забележими външно, само че които ни трансформират от вътрешната страна и водят до следващи промени на равнище събитие.

В дните близки до затъмнението – 2-3 дни преди и след затъмнението, изключително на 30 април, е значимо да се забавят предприемаческите дейности, да не се рискува и да не се губи хладнокръвие. В тези дни са вероятни стресово психо-емоционални положения и неприятно физическо здраве.

Всяко затъмнение е претоварване преди всичко за сърдечно-съдовата и нервната система. Не пречи да се обезпечи профилактика, за тези, които имат потребност от нея. Доколкото е допустимо, разходката на чист въздух измежду природата, а не тежката физическа интензивност, ще ви бъде от изгода – това ще помогне ненапълно да облекчите напрежението.

В никакъв случай не би трябвало да се зарежда вода в ден на слънчево или лунно затъмнение. Това ограничаване важи и за къпане в открити водни басейни, потребление на вода от открити източници за водоснабдяване. В този миг водата има особена сила, която е нездравословна за организма.

Източник: woman.bg
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР