На 30.09.2020 г. по внесен в съда обвинителен акт на

...
На 30.09.2020 г. по внесен в съда обвинителен акт на
Коментари Харесай

Осъдиха на осем години затвор изнасилвач

На 30.09.2020 година по импортиран в съда обвинителен акт на Софийска районна прокуратура бе наложено дейно наказване от осем години „ отнемане от независимост “, при първичен „ непоколебим “ режим, по отношение на Н. А.

Той е обвиняем за осъществено от него закононарушение по член 152, алинея 3, т. 5, вр. алинея 1, т. 2, вр. член 29 б. „ А “ и б. „ Б “ от Наказателен кодекс.

Подсъдимият Н. А. е приет за отговорен за това, че на 18.02.2020 година, към 01,40 ч., в с. Казичене, се съвкупил с лице от женски пол Е. Й., като я принудил към това със мощ – съборил я на земята и я блъснал. Деянието Н. А. е направил в изискванията на рисков рецидив, откакто е бил осъждан за тежко съзнателно закононарушение на отнемане от независимост не по-малко от една година, осъществяването на което не е отсрочено по член 66 от Наказателен кодекс и откакто е бил осъждан два пъти на отнемане от независимост за умишлени закононарушения от общ темперамент, като за тях осъществяването на наказването не е отсрочено по член 66 от Наказателен кодекс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР