На 30.04.2019 г. в РУ Чепеларе е получена жалба от

...
На 30.04.2019 г. в РУ Чепеларе е получена жалба от
Коментари Харесай

Младежи без родители с много грозни постъпки, вилняха в гробища

На 30.04.2019 година в районно управление (на МВР) Чепеларе е получена тъжба от 46-годишен мъж от село Павелско, общ. Чепеларе, за това, че е разрушена входната врата на параклис " Свето Богоявление " в местността " Баня ", землище на Павелско, като е открито, че липсват парите от дарения и продажба на свещи. Щетите са в развой на изясняване. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Чепеларе. Извършен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане.

Три дни преди този момент, на 27.04.2019г. в районно управление (на МВР) - Чепеларе е получена тъжба от 62-годишна жена от Павелско, общ. Чепеларе, по тази причина, че е разрушена входната врата на параклис " Света Богородица ", на който тя е отговорник. Параклисът се намира в гробищен парк в Павелско. Жената декларира, че липсват парите от дарения и продажба на свещи. При огледа е открито, че е разрушена и входната врата на намиращ се в същия гробищен парк параклис " Свети Георги ", като от него също липсват парите от дарения и продажба на свещи.

Щети в развой на изясняване. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при районно управление (на МВР) - Чепеларе. Извършен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане. По трите случая е работил екип от криминалисти и проверяващ служител на реда при РУ-Чепеларе, които са открили, че възможни причинители на действията са четирима младежи на възраст сред 14 и 17 години, настанени в дом за деца, лишени от наставнически грижи в Нареченски бани. Момчетата са правили действията в друго съучастничество, като всеки от тях има и други сходни прояви. Работата по случаите продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР