На 3 юни Ути Бъчваров за първи път чува диагнозата,

...
На 3 юни Ути Бъчваров за първи път чува диагнозата,
Коментари Харесай

Ути Бъчваров: Обвиниха ме, че съм заразил цялото Северно Черноморие с коронавирус!

На 3 юни Ути Бъчваров за първи път чува диагнозата, че има ковид. Точно месец – до 3 юли – той живее в цялостна изолираност. За това и твърди – вирусът не е небивалица, хората действително се разболяват.

Телевизионният водещ е безапелационен, че не е получил каквито и да било пари, с цел да бъде включен в статистиката на заболелите с Ковид-19. Но не може и да твърди сигурно, че тази процедура не се ползва. Дали Григор Димитров е взел 1 млн. лева Ути не жеалае да разяснява.

По време на включването си в предаването „ Здравей, България ” тази заран, водещият споделя, че най-тежки му били обвиняванията, че поради него цялото Северно Черноморие е пламнало от ковид. Според думте му никой не е застрахован. Днес се разболява един, на следващия ден може да е различен. Но вместо хората да се упрекват, би трябвало да се пазят взаимно.

Единственият, за който Бъчваров знае сигурно, че се  е заразил от него, е комшия, на който е оказал помощ. Готвачът се е озовал на негов зов да го закара в болница, само че това е било още в миг, в който не е знаел, че се е заразил с ковид.

Най-шокиращото в цялото телевизонно присъединяване на Ути е изказванието, че социална загадка е, че има цялостен къмпинг на родното крайбрежие, където обитават огромен брой болни. Всички там са на ясно със обстановката, само че никой не счита за належащо да се подхващат каквито и да било ограничаващи ограничения, твърди Ути. Кой е къмпингът Бъчваров не пожела да показа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР