На 3 юни 2022 г. приключи най-после действието на Ретроградния

...
На 3 юни 2022 г. приключи най-после действието на Ретроградния
Коментари Харесай

Кои знаци ги чака цяла година щастие след Ретроградния Меркурий

На 3 юни 2022 година завърши най-сетне действието на Ретроградния Меркурий, което носи отрицателни събития в орисите на някои знаци. Астролозите споделиха кой би трябвало да чака дълготрайно благополучие, откакто Меркурий се върна към нормалната си фаза.

Стрелец

Животът на Стрелец ще стартира да се усъвършенства от юни. Говорим и за финансовия съставен елемент, и за нови триумфи в работата, и за определяне на персонални връзки със фамилията и сродната душа. Представителите на тази зодия осъществят дълготрайни цели.

Близнаци

Юни е месецът на Близнаците. Затова всички събития, които се случват през идващите три седмици, ще оставят извънредно позитивен отпечатък в живота им.

Експерти по астрология прецизираха, че Близнаците ще могат да се отърват от дълготрайните проблеми с парите и да си намерят нова, по-високо платена работа.

Риби

Рибите ги чака фамилно благополучие. Някой ще срещне любовта на живота си в границите на една година, някой ще се ожени, някой ще има ново допълнение към фамилията. Освен това през годината Рибите могат да не помнят за проблемите с работата, тъй като всичко ще способства за тяхното развиване и триумф.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР