На 3 юли (неделя) от 12:00 ч. в Код Спорт“

...
На 3 юли (неделя) от 12:00 ч. в Код Спорт“
Коментари Харесай

Стефани Кирякова, Игор Томашич и Фабиньо – тази неделя в „Код Спорт“

На 3 юли (неделя) от 12:00 ч. в „ Код Спорт “ по RING ще гостува „ диамантената “ Стефани Кирякова. Олимпийската шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика от Игрите в Токио 2020 ще приказва искрено за новите провокации и за другата си огромна обич, която показва на лист хартия.

Предстои и среща с един от героите на „ Синята приказка “ – Игор Томашич. Хърватинът остана вечно в сърцата на почитателите на „ Левски “ с паметния си гол за Купата на UEFA против „ Удинезе “. Като притежател на шест оценки със „ сините “, от които две трофеи, някогашният централен бранител има привилегията да прави паралели сред шампионския тим на Станимир Стоилов от първото десетилетие на века и сегашния състав на експерта.

Малко преди старта на новия футболен сезон у нас – какво демонстрираха тимовете в късата си подготовка, печеливши ли бяха ходовете на трансферния пазар и кой е в най-хубава кондиция преди значимите борби на европейската сцена? Специален коментар единствено в „ Код Спорт “ – тази неделя (3 юли) от 12:00 ч. единствено по RING.

В своята специфична графа Христо Стоичков още веднъж е подготвил неповторимо изявление. Този път събеседник на най-известния българин по света ще бъде бразилският национал Фабиньо. Как от трансферно отчаяние в „ Реал “ полузащитникът се трансформира във водеща фигура при Юрген Клоп в „ Ливърпул “ – отговор от първо лице!

В рубриката „ Звезден рожденик “ тази седмица мястото е отредено за един от най-опитните дейни състезатели във Формула 1 и четирикратен международен първенец – Себастиан Фетел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР