На 3 последователни избора с машинното гласуване активността е с

...
На 3 последователни избора с машинното гласуване активността е с
Коментари Харесай

Проф. Михаил Константинов: Битката около хартиените бюлетини е за 50 депутати

" На 3 поредни избора с машинното гласоподаване интензивността е с по 600 000 души по-ниска. На всеки избор тези хора не гласоподават. 73% от хората избират хартията. В Европа имаха машинно гласоподаване, само че го изхвърлиха. Това са обстоятелствата. В Съединени американски щати има 5-6 типа машини и главно се употребяват като печатни машини. В Руската федерация гласоподават със сканиращи машини и хората са " удовлетворени ". 99,3% от европейците гласоподават с хартия. Имам възприятието, че приказвам с идиоти, на които чавка им е изпила акъла. Нямам доказателства, че с машините се лъже, само че те отблъснаха сред 500-600 хиляди българи от урните. Това е голямо политическо закононарушение против правата на жителите ", съобщи проф. Михаил Константинов пред BGonAir.

" Технологията на машините е извънредно елементарна и каквото им " пъхнете ", това ще възпроизвеждат. От Политическа партия имат изгода съперниците им да нямат 500 000 гласа. Битката е за 50 депутати.

 

Българска социалистическа партия, колкото пъти са бръкнали в ИК, са нанасяли тотална вреда. Припомням ви мажоритарните региони, които вкараха и не завоюваха нито един.

Защо в секциите 73-ма души обаче избират хартията, а не машината? Защото не имат вяра. Чувалите нямат отношение към изборния резултат. Единствената гаранция е смесеният състав в секциите.

В чужбина има към 1,4 млн. гласоподаватели, 200-220 хиляди от които гласоподават.

 

Шанс за кабинет има с третия мандат. При първия и втория ГЕРБ и Политическа партия ще си скапват взаимно купона.

При третия, в случай че отиде в Българска социалистическа партия, никой десняк няма да си лепне клеймо, че е в кабинет на социалистите.

 

Единствено Стефан Янев може да танцува с всички. Той може да получи срамежлива поддръжка и от едните, и от другите ", сподели още проф. Константинов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР