На 3 октомври (вторник) 2023 г. във връзка с изпълнение

...
На 3 октомври (вторник) 2023 г. във връзка с изпълнение
Коментари Харесай

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 3 октомври (вторник) 2023 година по отношение на осъществяване на капиталов план за реорганизация на махленски тръбопровод по бул. „ Александър Малинов “, ж.к. „ Младост “ 2 се налагаспиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ” в региона на:

 

Хипермаркет „ ХИТ " и „ Принцес " аутлет център.

 

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на следния адрес:бул. „ Александър Малинов “ пред хотел „ Дрийм “.

 

След реализацията на този капиталов план клиентите на „ Софийска вода ", живеещи в региона ще почувстват доста усъвършенстваното качество на предоставяните услуги.

 

На 3 октомври (вторник) 2023 година по отношение на ремонт на махленски тръбопровод по ул. „ Проф. Георги Брадистилов “, ж.к. „ Студенстки град “ се налагаспиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

 

ул. „ Проф. Георги Брадистилов “ от ул. „ Проф. Боян Каменов “ до бул. „ Св. Климент Охридски “ и ул. „ Иван Багрянов “.

 

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на следния адрес:ул. „ Иван Багрянов “.

 

На 3 октомври (вторник) 2023 година по отношение на осъществяване на строително-ремонтни действия в кв. „ Враждебна “ се налагаспиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

 

бул. „ Ботевградско шосе “ от № 489 до с. Долни Богров.

 

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на следния адрес:бул. „ Ботевградско шосе “ № 489.

 

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

 

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „ Софийска вода “ АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението -https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„ Софийска вода “ АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg