На 3 октомври от 18:00 ч. в Галерия Георги Машев“

...
На 3 октомври от 18:00 ч. в Галерия Георги Машев“
Коментари Харесай

Изложба на Школата по изобразително изкуство към Младежки до...

На 3 октомври от 18:00 ч. в Галерия „ Георги Машев “ откриваме галерия на курсистите от Школата по изобразително изкуство към Младежки дом – Пазарджик. Изложбата е отдадена на 20-годишната активност на художничката Александра Кисовска  в Младежки дом – Пазарджик. 

Възпитаниците на госпожа Кисовска ще показват произведения с разнообразни тематики и техники. В изложбата ще бъдат показани и картини от предходни години на курсисти, които към този момент са студенти.

В школата по изобразително изкуство се образоват както деца в учебна възраст, по този начин и възрастни фенове, които посещават школата с мотивация и възприятието за осмислено свободно време. 

Александра Кисовска е художник и възпитател, част от дейния публичен и културен живот на град Пазарджик. През 2018 година е наградена със златен знак на Младежки дом- Пазарджик за изключителни достижения в образованието на млади гении от регионалния град. През 2021 г е притежател на Наградата на Община Пазарджик за ярки достижения в региона на културата и образованието - категория Изобразително изкуство. Има участия в районни и национални изложения и е притежател на професионални награди.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР