На 3 октомври 2020 г. на площад Възраждане в град

...
На 3 октомври 2020 г. на площад Възраждане в град
Коментари Харесай

Благотворителният маратон FUN RUN KIDS стартира на 3 октомври в Плевен

На 3 октомври 2020 година на площад " Възраждане " в град Плевен ще се организира първото издание на благотворителния маратон FUN RUN KIDS. Трасето с 1, 2 и 3 километра дължина включва тичане и търсене на скритите знаци на град Плевен. По време на събитието за участници и посетители ще има музикална стратегия, занимателни игри и лотария с награди. Мисията на FUN RUN KIDS е да приобщи деца и възрастни хора с увреждания, да промени необятните публични настройки към тях и да покаже, че интензивният и пълностоен обществен живот може да бъде наличен за всеки.
Ултрамаратонецът и треньор Краси Георгиев и влогърката Криси Колева от “Вкъщи с Криси” са лицата на събитието. Двамата имат задача да споделят за изгодите от дейния метод на живот, здравословното хранене и многообразието. Събитието дава обещание вълнуващо прекарване за всички деца и родители.
Регистрацията за присъединяване е безвъзмездна. Повече информация и регистрация: www.funrunkids.org

Организатори на събитието са едни от най-големите и дейни фондации, сдружения и обществени предприятия в страната: JAMBA (Фондация “Сошъл Фючър”), Фондация “Светът на Мария”, обществено дружество Айс-Оупън ЕООД, Национален алианс за обществена отговорност в партньорство със Сдружение " Аутизъм през днешния ден ", БАЛИЗ - Българска асоциация за лица с интелектуални усложнения и с поддръжката на община Плевен. Официален сътрудник на събитието е “Застрахователно Дружество Евроинс” АД.

woman.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР