На 3 октомври 2020 г. на площад Възраждане в град

...
На 3 октомври 2020 г. на площад Възраждане в град
Коментари Харесай

Да тичаш с кауза  на благотворителния маратон FUN RUN KIDS

На 3 октомври 2020 година на площад " Възраждане " в град Плевен ще се организира първото издание на благотворителния маратон FUN RUN KIDS. Трасето с 1, 2 и 3 километра дължина включва тичане и търсене на скритите знаци на град Плевен. По време на събитието за участници и посетители ще има музикална стратегия, занимателни игри и лотария с награди.
Мисията на FUN RUN KIDS е да приобщи деца и възрастни хора с увреждания, да промени необятните публични настройки към тях и да покаже, че интензивният и пълностоен обществен живот може да бъде наличен за всеки.
Организатори на събитието са едни от най-големите и дейни фондации, сдружения и обществени предприятия в страната: JAMBA (Фондация " Сошъл Фючър " ), Фондация " Светът на Мария ", обществено дружество Айс-Оупън ЕООД, Национален алианс за обществена отговорност в партньорство със Сдружение " Аутизъм през днешния ден ", БАЛИЗ - Българска асоциация за лица с интелектуални усложнения и с поддръжката на община Плевен.

Ултрамаратонецът и треньор Краси Георгиев и влогърката Криси Колева от " Вкъщи с Криси " са лицата на събитието. Двамата имат задача да споделят за изгодите от дейния метод на живот, здравословното хранене и многообразието.
Събитието дава обещание вълнуващо прекарване за всички деца и родители.

Регистрацията за присъединяване е безвъзмездна.
Дата и място на събитието: 3-ти октомври, от 10:30 ч. до 14:30 часа, площад „ Възраждане ", Плевен.
Повече информация и регистрация:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР