На 3 октомври 1911 г. в град Струмица е родена

...
На 3 октомври 1911 г. в град Струмица е родена
Коментари Харесай

Шокиращи предсказания на Ванга, които се сбъднаха пред очите ни

На 3 октомври 1911 година в град Струмица е родена Вангелия Димитрова, по-известна като Ванга. Дарбата на предвидливостта се демонстрира в нея по време на Втората международна война, когато тя стартира да предсказва ориста и да намира изчезнали хора.

Постепенно името й става нарицателно. Предсказанията на сляпата врачка, засягащи бъдещето на цели страни или цялото човечество, се популяризират по света. Разбира се, не всички пророчества са се сбъднали, само че доста от тях се случиха пред очите ни. Сред тях има събития от планетарен мащаб.

„ Страх! боязън! Американските братя ще паднат, кълвани от стоманени птици. Вълците ще вият от храста и почтена кръв ще се разлее като река. “

Очевидно това предсказване на баба Ванга се сбъдна на 11 септември 2001 година, когато терористите от Ал Кайда влетяха с отвлечени самолети в кулите на Световния търговски център (наречени кулите близнаци) и постройката на Пентагона.

За вълците, които вият от храста, не е доста ясно. Може би тази част е обвързвана с тогавашния президент на Съединени американски щати Джордж Буш: фамилното му име се превежда като „ шубрак “.

„ Курск ще се окаже под вода и целият свят ще го оплаква “

Изглеждаше нереално по какъв начин може град, изравен посред гори и степи доста по-високи от морското ниво, да отиде под водата? Оказа се, че не става въпрос за града, а за атомната подводница Курск, която потъна в Баренцово море през август 2000 година Ужасната покруса лиши живота на повече от 100 души.

„ Спасете сърцето на Сибир! Водата ще се излее през ръба, детонация с невиждана мощ … „

Ванга произнася тези думи към 20 години преди повредата в Саяно-Шушенската Водноелектрическа централа през август 2009 година

В резултат на породената от индивида злополука починаха 75 души, следствията се отразиха на екологичната конюнктура във водната зона. Аварията стана една от най-значимите в историята на международната хидроенергетика и най-голямата в Русия.

„ Светът ще преживее доста катаклизми, мощни земетресения. Ще се промени самосъзнанието на хората. Тежки времена ще дойдат. Хората ще бъдат разграничени по верски признак… „

Сбъдването на пророчеството се случва през целия 21 век. В допълнение към ужасяващите естествени бедствия (сетете се за най-мощните трусове в Хаити и Китай), светът непрестанно трепери от терористични офанзиви. Никой не може да се усеща изцяло сигурен.

Експлозиите гърмят на всички места, от горящия Близък изток и Северна Африка до проспериращите страни в Европа и Съединени американски щати. Радикалните ислямисти се трансфораха в съществена опасност за човечеството.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР