На 3 ноември от 18:00 в Grand Mall е официалният

...
На 3 ноември от 18:00 в Grand Mall е официалният
Коментари Харесай

Grand Kickboxing Fight Night 2023 с професионални двубои К1 във Варна | Вход свободен!

На 3 ноември от 18:00 в Grand Mall е формалният кантар.

На 4 ноември от 18:00 са 11-те дуела от втория интернационален шампионат за премиите на Grand Mall.

След големия интерес към първото издание на Grand Kickboxing Fight Night предходната година, шампионатът за купите на Grand Mall се готви в този момент за своето второ издание, което към този момент е интернационално. На 3 ноември е формалният кантар на бойците, а самите дуели са на 4 ноември на кръга в най-големия търговски център на Варна.

Grand Kickboxing Fight Night се провежда от Grand Mall взаимно с Община Варна, Българската конфедерация по кикбокс и муай тай, и Спортен клуб “Вокил ”. Входът е свободен!

За присъединяване в шампионата ще дойдат бойци от Молдова, Сърбия, Украйна и България, които ще се срещнат в общо 11 дуела.

Два от професионалните дуели ще бъдат в най-тежкия жанр на кикбокса - К1, който е и най-популярен в професионалните вериги (всички удари с ръце, в това число бекфист и спининг бекфист, всички удари с крайници, даже и под коляното на съперника, удари с колена). Победителите от тези срещи ще получат и солидна финансова награда. Третата професионална среща ще се организира в жанр фул контакт (всички удари с ръце без бекфист и всички кикове от кръста нагоре).

7 са полупрофесионалните дуели - един от тях ще бъде в жанр лоу кик (освен всички техники от предходния жанр има в допълнение удар с крайник над коляното на противника) - умерено по-тежък жанр на кикбокса, изискващ още повече централизация и акуратност на ударите, а останалите 6 дуела ще бъдат в жанр К1.

Една ефектна бонус борба, в жанр лоу кик, ще даде публично начало на Grand Kickboxing Fight Night 2023.

За всички участници са обезпечени купи, парични и предметни награди от уредниците, които с издигането на професионалното равнище на този шампионат разпространяват спорта кикбокс.

Турнирът е с вход свободен за всички варненци и посетители на морската столица.

Още информация открийте в уеб страницата и Facebook страницата на Grand Mall:

, и уеб страницата на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР