На 3 ноември 2022 г. структурата на Възраждане в София

...
На 3 ноември 2022 г. структурата на Възраждане в София
Коментари Харесай

„Възраждане“ организира протест пред Народното събрание, противопоставя се на предоставянето на оръжия за Украйна

На 3 ноември 2022 година структурата на „ Възраждане " в София провежда митинг на пл. „ Народно заседание ".

Поводът за митинга е, че Народното събрание ще гласоподава предложенията на ГЕРБ и на „ Демократична България " за изпращане на оръжия за Украйна от страна на България.

,,Възраждане " се опълчва и на двете решения. Категорични сме, че страната ни няма място във този спор сред два приятелски народа, чието разгръщане не трябва да бъде допускано, защото визира цяла Европа.

Позицията на „ Възраждане " постоянно е била, че ние можем да бъдем само миротворец, само че не и страна, която да се намесва в спора като дава въоръжение на която и да е от двете воюващи страни.

Предоставянето на оръжия на Украйна значи и обезоръжаване на българската войска, която така и така е в нежелано положение. Според източници на „ Възраждане " задачата е тъкмо тази. Имаме информация, че идната стъпка ще е разполагане на още войски на НАТО на територията на България и превръщането ни в евентуална цел при разгаряне на спора.

Призоваваме всички, които са за опазване на мира и не желаят България да бъде въвличана в спора, да дойдат на митинг на 03.11.2022г. (четвъртък) от 8 часа сутринта на пл. „ Народното събрание ". Нека заявим ясно, че желаеме да живеем в мир и не желаем България да бъде въвличана в непознати военни спорове

На 3 ноември 2022 година от 8:00 ч. на пл. „ Народно заседание " да кажем ДА на мира и НЕ на войната!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР