На 3 май, в хода на полицейска операция за противодействие

...
На 3 май, в хода на полицейска операция за противодействие
Коментари Харесай

Задържаха двама дилъри на наркотици

На 3 май, в хода на полицейска интервенция за противопоставяне на наркоразпространението, чиновници от бранш „ Наркотици “ при Столична дирекция на вътрешните работи задържаха в миг на покупко-продажба на наркотични субстанции столичаните М.К./24 г./ и А.А./21 г./ и няколко техни клиенти, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

При последвалите процесуално-следствени дейности в границите на формираното досъдебно произвеждане, у тях и в жилищата им, служителите на реда намерили и иззели вещество на бучки и прахуляк и тревиста маса в разнообразни опаковки и разфасовки, електронни везни, огромна сума пари и пластики със сим карти. Резултатът от назначената експертна информация посочил, че конфискуваните субстанции са марихуана с тегло 298.74 грама, кокаин с тегло 60 грама и 0.14 грама амфетамин.

След отчет на събраните материали по случая в Софийска градска прокуратура М.К. и А.А. са привлечени като обвинени за закононарушение по член 354 а от Наказателен кодекс и са им наложени ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа. Клиентите им са разпитани като очевидци и освободени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР