На 3 май 2022 година в 18,30 часа на площад

...
На 3 май 2022 година в 18,30 часа на площад
Коментари Харесай

Поход за мир и неутралитет – 3 май

На 3 май 2022 година в 18,30 часа на площад „ Народно заседание “ жители и цивилен групи провеждат втора фаза на Общобългарския поход за мир и неутралитет.
Походът ще се състои и в други градове на България в същия ден.

Общобългарският поход за мир и неутралитет навлиза във втора, безапелационна фаза.Защото:
– Демократична България желаеха незабавна среща на 26 април с съдружните сътрудници, с цел да обсъдят един-единствен въпрос – изпращането на оръжия за Украйна;
– три проекторешения за изпращане на оръжия висят в Народното събрание и чакат първия работен ден – 4 май, с цел да бъдат приети;
– в групичката ЗА изпращане на оръжия се включи очевидно и Има Такъв Народ, които дружно с ГЕРБ, Демократична България и Политическа партия вършат болшинство в Народното събрание, болшинство ЗА ВЪВЛИЧАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНА.Защото изпратим ли публично военна помощ, ставаме страна в спора. Както сподели представител на НАТО, България и Румъния са първа фронтова линия.Нямаме различен дълг пред децата и родителите си в този момент, с изключение на да излезем и да заявим гръмко: БЪЛГАРИЯ Е ЗОНА НА МИР. БЪЛГАРИЯ Е НЕУТРАЛНА ТЕРИТОРИЯ, НА КОЯТО ДРУГО, ОСВЕН ПРОВЕЖДАНЕ НА МИРНИ ПРЕГОВОРИ, НЕ МОЖЕ ДА съдебна експертиза СЛУЧВА!
И това да го създадем в един ден и час в цяла България. Не единствено София, а и Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Перник, Ямбол, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Видин, Асеновград, Казанлък, Кюстендил, Кърджали, Монтана, Димитровград, Търговище, Силистра, Ловеч, Дупница, Разград, Свищов, Горна Оряховица, Смолян, Петрич, Сандански, Самоков, Севлиево, Лом, Велинград, Карлово, Нова Загора, Троян, Айтос, Ботевград, Пещера, Гоце Делчев, Харманли, Карнобат, Свиленград и всички останали градове и села.

Общобългарският поход за мир и неутралитет е проведен напълно от български жители. Партии в организацията няма, взели сме ограничения този път площадът да е напълно наш – на хората. Знамето на похода е едно-единствено – българското. Каузата е една – мир.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР