На 3 и 4 септември ще се проведе 7-мия музикален

...
На 3 и 4 септември ще се проведе 7-мия музикален
Коментари Харесай

Art Stars - Звезди на изкуството в категория Поп пеене предстои във Варна

На 3 и 4 септември ще се организира 7-мия музикален конкурс " Art Stars - Звезди на изкуството " - Варна в категория " Поп пеене ".

За втора поредна година ще чуем надарени поп реализатори на територията на Delta Planet Mall.

Участниците са 70, разпределени в 5 възрастови групи в категориите самостоятелни реализатори и вокални групи, заяви Мила Маврова, вокален възпитател, основател на Фондация " Звезди на изкуството " и уредник на състезанието.

Отново звездно жури ще прави оценка изпълнителите. Председател на журито е Хайгашод Агасян, прочут композитор в българската известна музика. Издал е голям брой албуми с песни за деца и младежи.

Получава десетки награди, сред които Голямата  премия на " Златния Орфей “, " Гран при за най-хубава детска ария “ в Букурещ и други. Носител е на медал " Св.Св. Кирил и Методий “ – Първа степен и още доста влиятелни награди у нас и в чужбина. На 2 ноември 2021 година е почетен е със званието " Почетен жител на София “.

Членове на журито са Нелко Коларов и Виктория Динкова.

Нелко Коларов е композитор, диригент и пианист. Автор на музика към театрални спектакли и мюзикъли и на над 40 авторски песни. Пианист на групата ROBIN GIBB от Bee Gees – с над 100 концерта и участия в музикални фестивали по целия свят. Той е пианист  и основател на рок групата FOBOS и други. Носител е на Голямата премия на състезанието " Песен за Варна “, Награда на фестивала " Златен Орфей “, Награда " Варна “ и други

Виктория Динкова - VICK е измежду новите лица и гласове на поп музиката.

Нейните осъществявания стават изключително известни откакто става финалист в музикалния формат " Гласът на България “-2018.

Тя е познато име със независими изяви, в подгряващи участия на концертите на известни поп групи и в редица фестивали. Развива сполучливо кариерата и като основава авторска музика, музикални видеоклипове, името ѝ участва и в международни онлайн издания.

Работи като самопродуциращ се актьор и развива кариерата си скоростно и убеждаващо. Музикални стилове в песните ѝ са различен поп, поп рок, поп инди рок, синтетичен поп, liquid drum & bass.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР