На 3 и 4 март ще се проведе второто издание

...
На 3 и 4 март ще се проведе второто издание
Коментари Харесай

Международният турнир по художествена гимнастика Angel’s Cup ще се проведе през март

На 3 и 4 март ще се организира второто издание на Републиканския и Международен шампионат Angel’s Cup в зала “София”. Очаква се в надпреварата да вземат присъединяване към 400 гимнастички от съвсем всички клубове в България. Международното присъединяване ще бъде за момента от Русия, Гърция, Австрия, Норвегия и Швейцария, като поръчките се одобряват до 15 февруари.

Участие в конкуренцията ще вземат състезателки от безусловно всички възрастови групи и категории, както и най-малките гимнастички едвам 4-5 годишни.

Седмица преди най-силната подготовка в България елитните състезателки също ще създадат своята контрола. Много дарове и изненади чакат дребните и огромни “ангели”.

Организатори на надпреварата са някогашната национална състезателка и вицеевропейска шампионка Биляна Проданова и нейната тренъорка Светослава Калоянова с подркрепата на БФХГ.

Специални посетители на надпреварата са Илиана Раева, президент на Българската федерация, Мария Гигова- трикратна Световна шампионка, както и “златните” девойки на България, бронзовите ни медалисти от Олимпийските игри в Рио.

Основната цел на надпреварата е да се възродят славното минало и триумфи на СКХГ “ЦСКА” от времето на Мария Гигова и сестрите Адриана и Камелия Дунавски, младите и надарени дребни очаквания на клуба да станат част от “златните” ни триумфи. Нека този ден се трансформира в един дребен празник за всички участнички.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР