На 3 февруари, само в кината, отговаряме на Почукването –

...
На 3 февруари, само в кината, отговаряме на Почукването –
Коментари Харесай

"Почукването" – най-новата смразяваща мистерия от майстора на страховити истории М. Найт Шаямалан

На 3 февруари, единствено в кината, отговаряме на " Почукването " – най-новата смразяваща тайнственост от майстора на страховити истории М. Найт Шаямалан (Шесто възприятие, На части, В клопката на времето).

Филмът ще ни води на с напрежение кинопътешествие до края на света, където ще се надигнем пред немислима морална алтернатива – да спасим личното си семейство или да спасим човечеството. Направете своя избор!

" Почукването " споделя за малко момиче и нейните родители, които отиват на отмора в отдалечена хижа, надълбоко в горите на Ню Хемпшир. Скоро на вратата се почуква и идиличната им почивка е прекратена от четирима въоръжени непознати, които ги взимат за заложници и ги слагат пред отблъскващ избор, от който, съгласно тях, зависи ориста на човечеството. С стеснен контакт с външния свят, фамилията би трябвало да вземе решение в какво да има вяра, на първо място да бъде изгубено.

 Forum Film

Новият филмов откъс на Почукването ни потапя още по-дълбоко в извънредно напрегнатата атмосфера на кино лентата, като открехва още мъничко вратите към историята, разкривайки невъобразимото естество на това, което би трябвало да създадат основните герои – първо, дали да повярват на непознатите и второ, да изпълнят каквото считат за редно.

С " Почукването " М. Найт Шаямалан ни предлага ново, изпъващо нервите, изобилстващо от осезаемо напрежение кинопреживяване, което разрушава жанровите клишета и ни води в нови територии на трилъра, където страховитото приема непредвидени, само че не по-малко ужасяващи форми.

Освен режисьор на " Почукването ", М. Найт Шаямалан е и сценарист, наедно с Майкъл Шърман и Стив Дезмънд, по романа The Cabin at the End of the World на Пол Трембли. В функциите са Джонатан Гроф, Бен Олдрич, Дейв Батиста, Рупърт Гринт, Кристен Чуи, Аби Куин, Ники Амука-Бърд и други

Изображение: Forum Film

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР