На 3 декември в гр. грейнаха светлините на Коледната елха.

...
На 3 декември в гр. грейнаха светлините на Коледната елха.
Коментари Харесай

В Тетевен засияха светлините на Коледната елха


На 3 декември в гр. блестнаха светлините на Коледната елха. Поводът събра дребни и огромни на пл. „ Сава Младенов “, с цел да ги потопи в празнична атмосфера и да ги зареди с коледно въодушевление за идните светли празници.
В навечерието на приближаващия празник - Рождество Христово, както и на Новата 2022 година, бих желала да насочва сърдечни пожелания за здраве, благополучие и шанс. Вярно е, че постоянно си пожелаваме здраве, само че за следващ път се уверихме, че то е най-важното нещо в живота на всеки от нас, сподели кметът на Тетевен – доктор Мадлена Бояджиева малко преди да възпламени светлините на елхата.

Нека идните празници бъдат изпълнени с доста въодушевление, искра на усмивки, радостни мигове и нестихващи човешки очаквания за по-добро бъдеще, а светлината на святата Коледна нощ озарява пътя ни напред, пожела доктор Бояджиева на присъстващите.
Коледната елха в Тетевен блества на 3 декември
На 3 декември в 17.30ч. на пл. „ Сава Младенов “ в гр. Тетевен ще бъдат запалени светлините на Коледната елха. По този метод...

Последва назад преброяване, след което Коледната елха засия под светлините на празничната заря. Програмата на събитието включваше още музикални осъществявания и занимателни игри за най-малките, готови от Снежанка и едно от джуджетата на Дядо Коледа. Накрая всички искащи имаха опцията да се снимат с положителния дъртак.

Още от ЛОВЕЧ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР