На 3 декември 2020 г., след тежко боледуване от Ковид-19,

...
На 3 декември 2020 г., след тежко боледуване от Ковид-19,
Коментари Харесай

След тежко COVID боледуване почина Николай Томов, издател на вестник Борба

На 3 декември 2020 година, след тежко боледуване от Ковид-19, от нас си отиде Николай Василев Томов на 73 години, издател и дълготраен основен редактор на великотърновския регионален ежедневник „ Борба “, оповестиха от вестника.

Николай Томов си отиде единствено няколко месеца преди да отпразнува бенефиса си – 50 години, отдадени на обичания вестник. Той стартира работа в редакцията на 1 април 1971 година като организатор и през годините минава по цялата йерархическа стълбица на специалността. През 1987 година оглавява вестника и това го трансформира в най-дългогодишния основен редактор на вестник в България.



Снимка: вестник "Борба "

Изключителен експерт, човек с неизтощима сила и разтревожен дух, Николай Томов умееше да се радва на живота и да споделя тази наслада с другари и близки. Прословутите му пътешествия включват над 65 страни от всички точки на земното кълбо.

Днес Николай Томов се насочи на своето най-дълго и, уви, еднопосочно пътешестване. Дано светлата му душа пътува на воля към най-прекрасните звездни кътчета на Вселената.

Поклон!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР