На 29 юни Никол Шерцингер имаше рожден ден и навърши

...
На 29 юни Никол Шерцингер имаше рожден ден и навърши
Коментари Харесай

Обяснението в любов, което получи Никол Шерцингер

На 29 юни Никол Шерцингер имаше рожден ден и навърши 42 години. Специалният мотив певицата означи в компанията на половинката си - Том Евънс.
 Никол Шерцингер на 42
Никол Шерцингер в 22 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Никол не пропусна да означи какъв брой е щастлива с индивида до себе си, като разгласява серия от фотоси, с цел да покаже по какъв начин двамата са прекарали празничния ден.

От своя страна обаче Том Евънс също не остана безразличен към рождения ден на обичаната си. Той реши да бъде сантиментален и да покаже на целия свят какъв брой доста обича и държи на Никол Шерцингер.

Бившият ръгбист качи фотография в профила си в Instagram, на която виждаме по какъв начин двамата се гледат влюбено по бански на лодка, до момента в който изпращат залеза над Атлантическия океан.

" Много съм признателен, че те имам в живота си, Никол Шерцингер. Честит просрочен рожден ден, обич моя ", написа под фрагмента Том Евънс.

View this post on Instagram
A post shared by Thom Evans (@te11) on Jun 30, 2020 at 7:57am PDT

По всичко проличава, че връзката им става все по-сериозна и съдейки от непрекъснатите им изявления с общи фотоси, нищо чудно двамата скоро да ни изненадат с вест за женитба.

Въпреки дългите си връзки, които Никол Шерцингер имаше с Луис Хамилтън и Григор Димитров, певицата към момента не е предходна под венчило. Може би Том ще бъде нейният фаворит?!
 Никол Шерцингер, Том Евънс и по какъв начин прекара рождения си ден певицата
Рожденият ден по бански на Никол Шерцингер

С кого прекара празника си и защо е признателна певицата
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР