На 29 юли ще се състои концерта на сръбската изпълнителка

...
На 29 юли ще се състои концерта на сръбската изпълнителка
Коментари Харесай

Цеца избра марката уиски на Конър Макгрегър за концерта си в Бургас

На 29 юли ще се състои концерта на сръбската изпълнителка и фаворитка на доста българи – Цеца Величкович. За да бъде преживяването още по-запомнящо се за всички фенове на певицата, едно от най-харесваните марки ирландски уискита ще бъде налично по време на концерта.

Напитката на Конър Макгрегър, прочут ирландски ММА първенец, се наложи сполучливо в международен мащаб, като се трансформира в четвъртото най-продавано ирландско уиски в света. Създателят на марката е известен в международен мащаб като човек, който съумява да се издигне от оскъдно ирландско момче до двоен MMA първенец, служител като ентусиазъм за хората с упоритост за победа и за тези, които не се опасяват да се борят за фантазиите си.

Тройно дестилираната кехлибарена напитка, направена от най-хубавите зърнени култури и малцове на Ирландия, има неустоима медена наслада, завладяващи нотки на ванилия и ароматна препечена дървесина. Разпознаваемият усет е обогатен и с фини нотки бял пипер, а финалният почерк е несравнимо чувство на дъб с щрих от карамел. Можете сами да се насладите на усета на известната марка уиски на 29 юли в Бургас. Мястото е Морска гара, Бургас. Билети може да намерите през уеб страницата www.ceca.bg, в мрежата на Ticketstation или Eventim.

В продажба са и специфичните VIP маси. Начало на концерта 20:00 часа. Вратите ще отворят в 19:00 часа.

Официален уебсайт за концерта –

Официална Фейсбук страница за концерта –

Официална Instagram страница за концерта –

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР