На 29 юли около 15:55 ч. на главен път I-5,

...
На 29 юли около 15:55 ч. на главен път I-5,
Коментари Харесай

Три произшествия с пострадали през почивните дни

На 29 юли към 15:55 ч. на основен път I-5, на км 14+700, посока Русе - Бяла, лек автомобил „ Сеат Алхамбра “, ръководен от 60-годишен мъж, при завиване в противоположна посока не е пропуснал попътно движещ се от лявата му страна лек автомобил „ Ситроен Ц 5 “, с лидер – жена на 32 година, в резултат на което се сблъскват. При случая леко са потърпевши: лидерката на ситроена - с охлузни рани на крак; возещ се на задната седалка в същата кола мъж - с натъртвания в региона на гръдния кош; пасажер на предна седалка в другия автомобил - с охлузвания по колена и натъртвания в региона на гръдния панер. Те са били прегледани в русенска болница и освободени за домашно лекуване.Произшествието е документирано с причина „ неправилна маневра - завиване в противоположна посока “.Пробите на водачите за алкохол са били негативни.

На 29 юли към 11:24 часа в гр.Русе на кръстовище сред ул. Потсдам и ул. Академик Михаил Арнаудов лек автомобил „ Форд Фокус “, ръководен от жена на 57 година, нарушавайки разпоредбите за преимущество - при осъществяване на маневра завиване наляво на разрешаващ сигнал на светофарната уреда, е блъснал пресичаща от дясно наляво пешеходка на 56 година В резултат на ПТП пешеходката е леко ранена - след обзор в УМБАЛ „ Канев “ е освободен за домашно лекуване с диагноза - травма на китка и кръст. Произшествието е документирано от екип на пътна полиция с причина - „ лишаване преимущество на пешеходец “. Пробите за алкохол са дали негативен резултат.

На 30 юли към 09:00 часа в гр. Русе на бул. Христо Ботев, след кръстовище с ул. Вега в посока бул. Цар Освободител, в светлата част на денонощието, в изискванията на ясно време, суха пътна настилка, на прав сектор от пътя, товарен автомобил с марка " Фиат ", модел " Добло ", ръководен от18-годишен лидер, се е отклонил надясно /по посоката си на придвижване по пътното платно/ и се е блъснал в дирек от контактната тролейбусна мрежа. Водачът е потърпевш с фрактура на крайник, настанен е в болница. На местопроизшествието е осъществен оглед и е формирано досъдебно произвеждане по разказа на бранш „ Пътна полиция “. На лидера са издадени талони за здравно проучване - за взимане на проби в болница, на които да бъдат направени проучвания за приложимост на алкохол и опиати. Причините за ПТП се обясняват.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР