На 29 януари започват продажбите на телефоните от серията Samsung

...
На 29 януари започват продажбите на телефоните от серията Samsung
Коментари Харесай

Доколко издържа Samsung Galaxy S21 Ultra на изпускане (Видео)

На 29 януари стартират продажбите на телефоните от серията Samsung Galaxy S21, тъй че напълно в точния момент Galaxy S21 Ultra попадна в ръцете на Зак от YouTube канала JerryRigEverything, с цел да бъде подложен на неговите проби на устойчивост.

Дисплеят е затрупан с Gorilla Glass Victus, само че това не пречи той да стартира да се надрасква, както се чака от стъклото, при 6 по скалата за неотстъпчивост на Моос. Страничната рамка е алуминиева, както и бутоните за звука и за включване. Метална е и зоната към главната камера – приятна смяна по отношение на стъклото в Galaxy S20 Ultra, което можеше да се счупи относително елементарно.

Дисплеят устоя към 45 секунди на нагряване със запалка, а по-късно пикселите остават непрекъснато повредени. Внимавайте на какво подлагате своя телефон, само че сигурно не е добра концепция да го нагрявате. Особено в случай че коства толкоз.

Ултразвуковият датчик за отпечатъци продължава да работи правилно и след надраскване на стъклото над него, което също е добра вест. Устройството се оправя и с опитите за огъването му, което демонстрира, че структурата има задоволителна структурна издръжливост. Това също е нещо, което се радваме да чуем за телефон, чиято цена стартира от 2550 лв..

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР