На 29-ти декември м.г. в 18 часа Георги Рашков вдигна

...
На 29-ти декември м.г. в 18 часа Георги Рашков вдигна
Коментари Харесай

Ето го Георги, който заплаши президента Радев, заговори и за Путин

На 29-ти декември м.г. в 18 часа Георги Рашков подвигна на крайник спецслужбите и се наложи да бъде задържан при светкавична акция на бургаската полиция, извършена на територията на Морска гара.

Оказва се, че това е чистачът на региона, който съставлява стратегическа неразрешена зона от Порт Бургас. На тази територия се намират 20-ина яхти и още 10 моторни лодки, благосъстоятелност на Яхт клуб „ Порт Бургас “.

Сградата на яхт клуба на чийто втори етаж е предоставено жилище за този човек от 2014 година насам в действителност е част от трафик кулата на акваторията.

Ето цялата история на 32-годишният Георги Рашков, показана от Флагман.бг.

По Коледа през 2013 година, малко откакто тогавашният народен представител Семир Абумелих го демонстрира от трибуната на Народно събрание като образец за сираче, изкарващо по 8 лв. дневно в склад за зеленчуци стартира и медийната история на Рашков.

Част от надника, по думите му,  споделя всеки ден с други сиромаси – все несретници, с които е израснал в сиропиталището.

Веднага откакто придобива популярност, когато е на 24 години и към този момент работи, само че няма дом, Георги е открит от наш публицист и за него се застъпваме пред Община Бургас и обществените служби, с цел да получи жилище. 

След няколко изявления в негова отбрана през 2014 година, Рашков си разреши да телефонира на тогавашния президент Росен Плевнелиев от който да желае пояснение за какво не се застъпва за идеята на приключилите пълноправие небогати хора от обществени домове.

Той заплаши и че ще скочи от Моста в морето, тъй като се намира в невъзможност.

По Коледа, през 2014 година, дружно с откриването на европейския граничен център на Морска гара пристанищното управление взема решение да приюти бедното момче и да му обезпечи работа като чистач на яхтения порт.

„ Тук работя от две години насам. Не основава огромни проблеми, само че се вижда, че не е доста добре душевен. Понякога избухва, приказва несвързани неща, само че мисля, че би трябвало да се вземат ограничения, тъй като положението му може да се утежни “, сподели основният надзирател на марината, който ни заведе довечера до така наречен леговище на Рашков.

От сниманото видео ясно се откроява ситуацията, в която живее 8 години гратис към този момент 32-годишният Рашков.

Всъщност на 29-ти декември той си играел с телефона и се чудел с кого да си поговори. Набирал случайно номера, до момента в който попадне инцидентно на боса на пловдивска медийна група. Според събраната от Флагман.бг оперативна информация Рашков поискал отговор от пловдивчанина за държанието на президента и като цяло заплашил, че изтича 2022 година, а той нищо не е направил за българите. Заради това било време да му се потърси сметка и самият Рашков щял да му види сметката. Човекът от Пловдив алармирал незабавно дежурните на 112.

Така за към 30 минути по-късно номерът е локализиран и Рашков е арестуван. Тази вечер той твърдеше, че няма нищо срещу Румен Радев, само че е желал сметка от Владимир Путин.

По-късно той отхвърля да е и срещу Путин.

“Аз пазя съветския президент Владимир ”, споделя Рашков.

Младият мъж несъмнено звучи комплицирано и има потребност от лекуване.

От управлението на порта казаха, че ще желаят съдействието на прокурор, с цел да бъде освидетелстван наложително. Част от ръкава на пуловера му беше изгоряла, което бе задоволително удостоверение, че индивидът може да провокира и пожар.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР