На 29 октомври, от 18:00 часа жители на столичния квартал

...
На 29 октомври, от 18:00 часа жители на столичния квартал
Коментари Харесай

В Дианабад не се отказват - отново протест заради разрешение за строеж за Петьо Блъсков

На 29 октомври, от 18:00 часа поданици на столичния квартал " Дианабад " още веднъж излизат на митинг, и още веднъж заради една и съща причина - позволение за градеж до 49-та детска градина " Радост ".
Според протестиращите, има нередности по отношение на капиталовия план, който се реализира на терен, получен посредством заменка. Собственик е синът на основния редактор на в. " Труд " Петьо Блъсков - Петьо Петьов Блъсков.
 Силно застрояване до детска градина в Дианабад – има ли полза Петьо Блъсков? Силно застрояване до детска градина в Дианабад – има ли полза Петьо Блъсков?
В края на идната седмица, на 22 октомври съдружие " Зелен Дианабад " провежда митинг – поради остарелия проблем с 49-та детска...
В, с което се афишира митингът, написа следното:
" 1. Ще настояваме прокуратурата да ревизира от кого е препоръчан, кой е одобрил и по какъв начин е признат Подробен организационен проект (ПУП) през 2015 година който е в прорез със Закон за устройство на територията (Закона за устройство на територията), което го прави противозаконен. Съответния отговорен да си понесе следствията.
2️. Прокуратурата да ревизира договорката сред Столична община и господин Блъсков. Там е подарен имот, а в частта му, която е заплатена цената е занижена. С последвало деяние на основния проектант, при което е формирана улица тупик, цената на имота се завишава в допълнение в интерес на притежателя ".
Каква е историята за този градеж -!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР