На 29 октомври 2021 г. (петък) във връзка с монтаж ...

На 29 октомври 2021 г. (петък) във връзка с монтаж

Части от ж.к. „Дружба“ 2 и „Младост“ 1 остават без вода в петък

На 29 октомври 2021 година (петък) по отношение на монтаж на спирателен кран до бл. 511, ж.к. „ Дружба “ 2 се налага прекъсване на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в:

бл. 501, бл. 510, бл. 511, бл. 512 и маркет „ Родео “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 511.

На 29 октомври 2021 година (петък) по отношение на изместване на махленски тръбопровод по ул. „ Григорий Горбатенко “, ж.к. „ Младост “ 1 се налага прекъсване на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „ Софийска вода” в региона на:

ул. „ Григорий Горбатенко “, компания „ Ниттера телепорт “, компания „ Булмаг “ и пощенски клон.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „ Григорий Горбатенко “ пред бл. 153.

Ремонтните действия ще обезпечат по- положително ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „ Софийска вода “ АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички текущи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„ Софийска вода “ АД авансово се извинява на своите абонати за породените временни неудобства!

Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните спирания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.
Отдел

Източник: dnes.bg