На 29 ноември 2021 г. след дългогодишен спор със съседа

...
На 29 ноември 2021 г. след дългогодишен спор със съседа
Коментари Харесай

Стрелецът-беглец от Сърница, вдигнал 200 полицаи на крак, загина след скок от 9 етаж

На 29 ноември 2021 година след дълготраен спор със съседа си Мюмюн Мюмюн, Салиф първо стреля с въздушна пушка против съперника си, рани с нож жена му в ръката и избяга в гората. Издирван от полиция и жандармерия, мъжът стигна до чернооченското село Душка, където също насочи закани за ликвидиране.

При огромна полицейска интервенция по дирите му бяха изпратени над 200 чиновници на Министерство на вътрешните работи. На идващия ден в землището на село Душка, община Черноочене, беглецът заплашил с пушка и животновъда Ердинч Аптиш с думите " ще те убия ", " дай ми пушката, ще те убия ", " спри ще те гръмна, дай ми пушката ", откакто краварят към този момент бил съумял да му отнеме в битка оръжието. 

По-късно против него бяха повдигнати 3 обвинявания - за опит за ликвидиране, закана за ликвидиране и за нелегално държане на огнестрелно оръжие, и му бяха наложени две санкции.

Районният съд в Кърджали му наложи условна присъда от 2 години с изпитателен период от 4 години за закана с ликвидиране и нелегално държане на муниции. От Районния съд в Хасково Бейсим Салиф получи втора условна присъда - 2 години и 6 месеца с изпитателен период за закана с ликвидиране. Обвинението за опит за ликвидиране бе свалено.

Сигнал за самоубийството се е подаден на незабавния телефон 112 на 7 март към 23:30 часа от болница в Пловдив. Дежурният доктор в лечебното заведение съобщили, че мъж е скочил от терасата на 9-ия етаж. На място е бил изпратен полицейски екип, който единствено е установил гибелта на 57-годишния Салиф.

Трупът е откаран за аутопсия в Съдебна медицина. Не са известни аргументите, предиздвикали мъжа да посегне на живота си.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР