На 29 май Софийската районна прокуратура се е самосезирала след

...
На 29 май Софийската районна прокуратура се е самосезирала след
Коментари Харесай

Петьо Еврото е издирван за принуди, заплахи и събирането на информация с техническо средство

На 29 май Софийската районна прокуратура се е самосезирала след публикувана информация в медиите за принуждаване и закани и потреблението на особено техническо средство, предопределено за мълчешком събиране на информация, от Петьо Петров, прочут като Петьо Еврото.

Престъпленията по Наказателния кодекс са осъществявани от 2018 година до 29 май 2023 година

Единствено bTV разполага с фрагменти от ареста на Кристиян Христов

По досъдебното произвеждане Петьо Петров е притеглен към наказателна отговорност, само че постановлението за привличане все още не му е предявено, защото макар извършените оперативно-издирвателни мероприятия, местонахождението му не е открито. Обвиняемият е разгласен за общодържавно търсене, показват от пресцентъра на прокуратурата.

Припомняме, че понеделник вечер в ресторант в София беше извършена спецакция

До момента в хода на следствието са осъществени голям брой дейности – разпитани са очевидци и са осъществени претърсвания и изземвания на разнообразни адреси на територията на София. Предстои назначение и правене на голям брой експертизи, както и разпити на още очевидци.

В случай че в хода на досъдебното произвеждане се съберат доказателства за друго осъществено закононарушение, обвиняването ще бъде прецизирано и ще се реши дали са налице учредения за привличане към наказателна отговорност на други лица.

Разследването по случая продължава.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР