На 29 май от 13:00 часа русенският клуб по танци

...
На 29 май от 13:00 часа русенският клуб по танци
Коментари Харесай

Възпитаници на клуб Фламинго трогнаха публиката на концерт в училище Васил Левски

На 29 май от 13:00 часа русенският клуб по танци "Фламинго " провежда концерт в аулата на СУ "Васил Левски ".

Събитието е по случай завършването на образователната година на децата от детските градини, както и на учениците от началния курс.

По традиция в програмата са включени национални и съвременни танци, изпълнявани от ученици на клуба от разнообразни възрасти.

В днешния неделен ден родители, деца, учители и посетители бяха трогнати от ентусиазма на децата, от положения труд, от желанието им да танцуват и да покажат какво са научили, както и от забавните хореографии на танците.

"В днешно време има малко места и моменти, в които плачем от наслада. Концертите на "Фламинго ", в които вземат участие нашите деца, са такива моменти. Вълнението е огромно... Децата жадуваха за изяви, които бяха спрени поради пандемията. Днес имат опцията да блеснат. И не на последно място, вдъхновяващо е да виждаме приемствеността, която се постанова в клуба - порасналите и по-опитни танцьори да учат по-малките - няма нищо по-хубаво от това. Благодарим за прелестните мигове! ", показа пред Dunavmost.com родител на участник в концерта.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР