На 29 март от 17:30 часа предстои първата среща от

...
На 29 март от 17:30 часа предстои първата среща от
Коментари Харесай

Е-Академия на издателство Клет с поредица от вълнуващи срещи и през 2022 година

На 29 март от 17:30 часа следва първата среща от тазгодишното издание на самодейността Е-Академия на издателство Клет България, когато гост-лектор ще е харизматичният артист, фотограф и продуцент Владимир Карамазов. Темата на онлайн събитието е „ Изкуството – извор на ентусиазъм и тласък за развиване “.

Участниците ще имат опция да се насладят на забавни истории от живота на артиста, както и да се допрян до неговата гледната точка за живота и света и какъв брой е значимо непрекъснато да търсим и вършим това, което ни харесва. В края на срещата всеки ще може да зададе своите въпроси. Всички искащи могат да заявят присъединяване.

„ С наслада продължаваме нашата самодейността Е-Академия и за нас е наслаждение, че тъкмо срещата с Владимир Карамазов слага начало на тазгодишното издание. Сигурни сме, че следва една доста потребна и забавна среща. Всички издания до момента предизвикаха забележителен интерес у българските учители и чакаме идните срещи да бъдат също толкоз вълнуващи и увлекателни за тях. “, разяснява Доротея Дарданова, маркетинг управител на издателство Клет България.

Владимир Карамазов приключва НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов " в класа на проф. Надежда Сейкова и незабавно след дипломирането си е поканен да се причисли към трупата на Народен спектакъл „ Иван Вазов “. През годините се превъплъщава в голям брой функции на театралната сцена. Освен в театъра, той взе участие и в хитови телевизионни продукции, сериали и филми. От 2019 година интензивно се занимава и с снимка, в тази сфера също жъне съществени триумфи, отличени с доста влиятелни интернационалните награди.

В рамките на самодейността Е-Академия издателство Клет България среща българските учители с известни персони, пожънали триумф и от които има какво да се научи. В предходните издания участваха Георги Тошев, Десислава Стоянова, Мадлен Алгафари, Георги Бърдаров и други. По този метод издателството цели да поддържа своите клиенти и сътрудници в личностното им рационализиране и развиване.

Скоро ще станат ясни и имената на идните гост-лектори, които ще се включат в тазгодишното издание на Е-Академия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР