На 29 февруари ще реша дали да подам заявлението си

...
На 29 февруари ще реша дали да подам заявлението си
Коментари Харесай

Крушарски разкри: На 29 февруари ще реша дали да се кандидатирам

На 29 февруари ще реша дали да подам заявката си за присъединяване в изборите за президент на БФС. Това разгласи Христо Крушарски в предаването " Денят стартира ". Той разкри още, че през днешния ден му следва среща със Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов.

" Помоли ме за среща. За мен е по-добре да си кажем нещата преди, а не по-късно. Защото човек може да реши за по-доброто да направи крачка обратно. Ще ги изслушам да видя какви са техните оферти и до 29-и имам още време да обмисля какво да направя ", изясни Крушарски.

" Управленският опит не се насажда, а се построява. Човек, с цел да управлява, би трябвало да има опит. Това не са топката и геният. Най-големият проблем на БФС е, че през тези години не си приготви фрагменти. Аз съм минал през стадия от долу до горе ", изясни Христо Крушарски.

Той съобщи, че е имал диалози към този момент с Манол Иванов и Михаил Касабов по тяхна самодейност.

" Те ме потърсиха, говорихме. За единия знам доста, за другия - малко ", разгласи Крушарски и добави, че не вижда спор на ползи кандидатурата на Касабов за президент на БФС.

Босът на Локомотив Пловдив бе безапелационен, че Конгресът трябвя да бъде открит.

" Проблемът на българския футбол не е БФС, а клубовете. Никой не може да ми повлияе да си трансформира мнението, което съм си построил и какво ще направя ", сподели още Крушарски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР