На 29 декември м.г. в 18 часа Георги Рашков вдигна

...
На 29 декември м.г. в 18 часа Георги Рашков вдигна
Коментари Харесай

Ето го Георги, който заплаши президента Радев навръх Нова година

На 29 декември м.г. в 18 часа Георги Рашков подвигна на крайник спецслужбите и се наложи да бъде задържан при светкавична акция на бургаската полиция, извършена на територията на Морска гара.



Оказва се, че това е чистачът на региона, който съставлява стратегическа неразрешена зона от Порт Бургас. На тази територия се намират 20-ина яхти и още 10 моторни лодки, благосъстоятелност на Яхт клуб „ Порт Бургас “.

Сградата на яхт клуба на чийто втори етаж е предоставено жилище за този човек от 2014 година насам в действителност е част от трафик кулата на акваторията.

Ето цялата история на 32-годишният Георги Рашков, предадена от Флагман.бг.

По Коледа през 2013 година, малко откакто тогавашният народен представител Семир Абумелих го демонстрира от трибуната на Народно събрание като образец за сираче, изкарващо по 8 лв. дневно в склад за зеленчуци стартира и медийната история на Рашков.

Част от надника, по думите му,  споделя всеки ден с други сиромаси – все несретници, с които е израснал в сиропиталището.

През 2014 година Рашков си разреши да телефонира на тогавашния президент Росен Плевнелиев от който да желае пояснение за какво не се застъпва за идеята на приключилите пълноправие небогати хора от обществени домове.

Той заплаши и че ще скочи от Моста в морето, тъй като се намира в невъзможност.

По Коледа, през 2014 година, дружно с откриването на европейския граничен център на Морска гара пристанищното управление взема решение да приюти бедното момче и да му обезпечи работа като чистач на яхтения порт.

„ Тук работя от две години насам. Не основава огромни проблеми, само че се вижда, че не е доста добре душевен. Понякога избухва, приказва несвързани неща, само че мисля, че би трябвало да се вземат ограничения, тъй като положението му може да се утежни “, сподели основният надзирател на марината.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР