На 29 август от 20:00 часа, Тони Димитрова ще представи

...
На 29 август от 20:00 часа, Тони Димитрова ще представи
Коментари Харесай

Тони Димитрова с концерт в Античния театър през август

На 29 август от 20:00 часа , Тони Димитрова ще показа на сцената на Античен театър–Пловдив своя независим концерт „ Обич “ , оповестиха от Общината. Любимката на народа е подготвила доста изненади и положително въодушевление за срещата си с публиката в града под тепетата и дава обещание един концерт, за който дълго ще се приказва.

Билети се продават на каса МаскАрт в Дом на културата “Борис Христов ” на цени от 30 до 80 лв. . Билети онлайн се продават единствено в уеб страницата www.kupibileti.bg

Наричат Тони Димитрова – любимката на народа ! Тя постоянно е разказвала, че в никакъв случай не е предполагала, че ще се занимава с музика – най-много поради ниския си пресипнал глас. Дори я изключват от учебния хор поради шумове в гласа. През 1988 другарка я завела в самодейна група и я харесали да пее с тях по заведения. След 3 месеца си купила първия микрофон. С него излязла за първи път на сцена в Слънчев бряг. Но звездата ѝ изгрява чак през 1995, когато се явява на състезанието „ Ева и Гого търсят претенденти за новите Тоники “ с песни на Бони Тейлър, Джана Нанини и Силвия Кацарова. Попадайки „ в ръцете “ на Стефан Диомов, тя се трансформира в една от най-известните ни певици.

Самата Тони не знае какъв брой са концертите , които е изнесла – от дълго време са минали 1 500 в България, Русия, Америка, Канада, Чехия, Албания, Кипър, Гърция, Австрия и доста други места. Обича да пътува по света, към далечни и странни кътчета. Не може без книги и без възприятието си за комизъм.

Тони Димитрова чака своите пловдивски фенове на 29 август на сцената на Античен спектакъл с доста, доста „ Обич “!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР