На 29 август 1967 г., в градчето Ока в канадската

...
На 29 август 1967 г., в градчето Ока в канадската
Коментари Харесай

Странни случаи с възможно НЛО над Канада

На 29 август 1967 година, в градчето Ока в канадската провинция Квебек в месната полиция постъпват разнообразни сигнали свързани с наблюдаване на едно и също НЛО, само че на разнообразни места в региона. Вижте повече във видеото от канала „ НЛО” на VBOX7.

Събитието се случило към 23:10 ч. вечерта. В една от фамилните къщи край Ока, момче на към 16 години, чуло кучетата и котките в двора почнали да издават звуци на тревога и нерешителност – те ръмжали и съскали.

Уникални фотоси на НЛО от преди ерата на фотошоп

За тези фотоси се твърди, че са същински фрагменти на НЛО в Белгия

Как НЛО спря футболен мач

Когато погледнало през прозореца, то видяло ослепителен обект, който се носел в нощното небе, малко над равнището на дърветата. От него на моменти излизал ярък лъч, който осветявал земята, като че ли търсейки нещо.

Самият обект бил обгърнат във воал от светлина, като че ли се намирал в тъничък светещ пашкул. Момчето било заслепено за към три минути, когато лъчът минал през къщата и прозореца от който гледало.

То се втурнало при родителите си. Обектът към този момент се бил отдалечил, само че майката твърди че чула звук от падащи дървета. После в действителност разкрили три прекършени дървета в гората край къщата.

Друг от сигналите е подаден от мъж в същия регион, който разказва еднакъв летящ обект, с пулсираща светлина и обгърнат в светещ пашкул.

Той също рапортува за светлинен лъч, който трасирал земята. И при двата случая се оповестява за звук като от тихи талази. В рамките на няколко дни след случая, хората, които са следили светещия обект, се оплаквали от главоболие, тревога, бодърствуване и раздразнителност.

Местните управляващи нямали пояснение за случилото се, а по-сериозно следствие не е извършено.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР