На 29 април от 10.30 часа в зала Европа“ на

...
На 29 април от 10.30 часа в зала Европа“ на
Коментари Харесай

В Русе ще се проведе форум посветен на дуалното обучение

На 29 април от 10.30 часа в зала „ Европа “ на Доходното здание в Русе ще се организира районен конгрес, отдаден на дуалното образование.

Той се провежда взаимно от Областната администрация и Регионалното ръководство на образованието. Събитието ще даде късмет на учители и специалисти от района да обсъдят провокациите в областта на професионалното обучение, както и да обменят опит по основни въпроси в региона. Фокусът на конференцията ще бъде най-много върху механизмите за поощряване на партньорството сред учебните заведения и работодателите. Очаква се на събитието да участват и представители на бизнеса.

Предвидено е по време на събитието да се организира и фешън ревю на ученици на Професионалната гимназия по облекло „ Недка Иван Лазарова “, а във фоайето ще бъде показана тематична галерия от учебните заведения, в които се възпитават възпитаници в дуална форма на образование.

Форумът се осъществя и с поддръжката на Община Русе, като неговата цел е да разпространява дуалното образование измежду работодателите, учениците и техните родители.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР