На 28 юни (идния вторник) от 10:30 часа ще бъде

...
На 28 юни (идния вторник) от 10:30 часа ще бъде
Коментари Харесай

Webit ще бъде открит със звън на камбаната на Българската Фондова Борса

На 28 юни (идния вторник) от 10:30 часа ще бъде откриването на лятното издание на Webit Impact Forum. На сцената дружно с създателя на Webit  доктор. Пламен Русев ще бъде и изпълнителният шеф на Българската Фондова Борса доцент доктор Маню Моравенов . Заедно ще приветстват всички посетители и ще ударят камбаната, с която се открива Борсата, а с нея вторичната търговия на акции на Win (Webit Investment Network).

Никога в историята на БФБ, камбаната не е напускала постройката и първият път ще бъде на сцената на Webit. Това е знаково обръщение към всички бизнесмени в България и опциите, които борсата дава за тях. Това е знаково и за началото на търговията на акциите на WIN (Webit Investment Network), чието IPO беше едно от най-успешните с над 240% презаписване и то единствено преди няколко седмици.

В рамките на водещия конгрес за нововъведения, предприемачество, медии и реклама - Webit ще приказват представители на международни компании, учени и топ 60 бизнесмени, които онлайн ще бъдат оценени от стотици вложители и ще се борят за най-голямата премия за нововъведения и резистентност в света от 6 милиона.
 Webit Webit
Билетът за Webit ви дава достъп до:

2 паралелни подиуми (основна сцена и зала Иновации, на която ще видите бъдещето + хората, които го основават и влагат в него); Вижте програмата онлайн
специфична, публична гала за връчване на най-голямата премия за нововъведения и резистентност в света от 6 милиона;
зони за бизнес контакти ;
достъп до app за срещи сред създатели и вложители (за фирмите от Founders games);
обяд , с общителното подпомагане на мастър шефовете от RepEat и салати от Кенар ;
коктейл и нетуъркинг след церемонията със селектирани виновност Enira от Bessa Valley;

Вие можете да закупите своя билет за форума!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР