На 28 януари 2011 г. 37-годишният Мирослав Маринов е убит

...
На 28 януари 2011 г. 37-годишният Мирослав Маринов е убит
Коментари Харесай

Издирваният В Цяла България 51-Годишен Мъж Съвсем Не Е Случаен! Не Можете Да Го Познаете, Та Това Е Известният В Близкото Минало

На 28 януари 2011 година 37-годишният Мирослав Маринов е погубен по изключително нечовечен метод покрай украинското село Головчинци. Гърлото му е прерязано, по главата има рана от удар с гаечен ключ, а в снега - кървави дири, следи от гуми и обувки. Основната версия е, че мъжът е погубен, с цел да не разкрие данъчни измами.

Украинските и българските служители на реда съумяват да разкрият закононарушението и задържат трима българи, единият от които с съветско поданство, написа " Правен свят ".

Иван Грахов, Сергей Георгиев и Румен Запрянов-Дебелия застават пред Софийския градски съд, като обвиняването против Запрянов е, че е подстрекател на убийството. Магистратите ги осъждат на по 20 години затвор, само че малко преди финала на делото Дебелия изчезва.

МВР го афишира за търсене на 14 февруари 2017 година, а по-късно е издадена и европейска заповед за арест. Днес от вътрешното ведомство още веднъж разпространиха зов към жителите, които разполагат с информация за търсения, да алармират на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.

Румен Запрянов е от Пазарджик и е на 51 години, 182 см висок, със сини очи.

Делото за убийството на Мирослав Маринов пък ще се гледа на втора инстанция от Софийския апелативен съд.

Вчера основният прокурор Сотир Цацаров разпореди осъществяване на инспекции на срочността и успеваемостта на подхванатите дейности и ограничения за определяне на наказани бегълци от правораздаването. Говорителят му Румяна Арнаудова посочи, че по данни все още търсените наказани, които са избягали от правораздаването и не са влезнали в пандиза са над 500. Броят им обаче ще се окаже по-голям, защото срокът за привършване на инспекцията е 2 февруари.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР