На 28 сигнала за паднали клони и дървета са реагирали

...
На 28 сигнала за паднали клони и дървета са реагирали
Коментари Харесай

28 сигнала за паднали клони и дървета в София

На 28 сигнала за паднали клони и дървета са реагирали през последното денонощие чиновниците на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита " към Столичната община. Това демонстрира информация на Българска телеграфна агенция в дневния бюлетин на дирекцията. За интервала от 08:00 ч. на 15 декември до 8:00 часа на 16 декември в Оперативния дежурен център на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита " са признати и отработени 201 сигнала.

Шест са постъпилите сигнали за завирявания, наводнения, заледявания, непочистени пътни сектори. На 11 сигнала за рискови електрически уреди са реагирали екипите през последното денонощие.

Общо 37 обхода на територията на Столична община за оглед за наводнения, положение на реките и обезопасяване на компрометирани детайли от градската среда, са направили дежурните екипи.

От бюлетина излиза наяве, че тази нощ е имало паднало дърво на пътя за Златните мостове.

Реките на територията на Столичната община текат в коритата си без заплаха за разливи. Нивото на река Искър при водосбора в региона на гр. Нови Искър е 70 см., което е покачване с 22 см. Микроязовир „ Мърчаево ", язовирите „ Филиповци ", „ Суходол " 2 и „ Иваняне " се изпускат следено. Останалите язовири са със свободни размери.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР