На 28 септември Бриджит Бардо навърши 88 години. Но ако

...
На 28 септември Бриджит Бардо навърши 88 години. Но ако
Коментари Харесай

Как живее днес единственият син на Бриджит Бардо, когото тя изхвърли на улицата?


На 28 септември Бриджит Бардо навърши 88 години. Но в случай че смятате, че това събитие е маркирано уместно от целия фамилен кръг на актрисата, грешите. Най-близките, на които живата икона на френското кино подарява любовта и грижите си, до през днешния ден остават нейните домашни любимци, написа.

Най-интересното е, че секс признакът на 50 и 60-те години към момента има семейство. Синът ѝ Никола към този момент е на 60 години. Бриджит от дълго време има и внуци и даже правнуци, само че тя не желае да поддържа връзка с тях. Защо? 

Провали в любовта 

Красавицата среща първата си обич – асистент-режисьора Роджър Вадим, на 15-годишна възраст. Родителите на бъдещата звезда са срещу тази връзка. На 17-годишна възраст Бриджит към този момент е направила първия аборт, а по-късно и втория. По време на връзката ѝ със идващия си сътрудник - младия артист Жак Шарие, Бардо още веднъж забременява. Тогава тя е на 25 години. Когато схваща, че още веднъж чака бебе, незабавно се обръща към лекарите, с цел да се отърве от плода. Процедурата обаче ѝ е отказана. Жак, който по-късно се дами за Бриджит, също я разубеждава да не направи аборт.  
                             

Ужасното раждане

Неведнъж актрисата е споделяла, че намразва до мозъка на костите си бременното си тяло. Постоянно се крие от папараците. Наедрелият ѝ стомах я подлудява. Когато бременността ѝ личи, тя на практика стопира да излиза от вкъщи си и изпада в меланхолия. Бардо дотам отхвърля да се покаже пред света, че взема решение да роди у дома. За тази цел в имението ѝ е оборудвано цяло родилно поделение.  Малкият Никола се появява на този свят в нощта на 10 против 11 януари 1960 година Бардо споделя, че след раждането се чувствала като „ ранен звяр “, а детето усещала като „ израстък, отровил живота ѝ “. Когато бебето се ражда, Бардо незабавно подрежда то да бъде отведено от стаята. Така бащата, бавачките и други родственици се заемат с развъждането и възпитанието на бебето. По-късно самата Бардо признава пред публицисти, че всякога, когато се опитвала да вземе сина си на ръце, той избухвал в рев. Затова с течение на времето тя просто стопира да го прави. Освен това актрисата изрично отказала да го кърми, с цел да не „ обезобрази тялото си “. 
                             

Отхвърляне на сина

С течение на времето връзките на Бардо със брачна половинка ѝ стартират да се утежняват поради нейните изневери. След това Шарие подава молба за бракоразвод, като желанието му е Никола да бъде поверен на него. Бриджит е повече от щастлива. Така Никола е отгледан от сестрата на Жак, който заради огромната си претовареност няма по какъв начин да е непрекъснато до сина си. Малко по-късно той се дами наново, като от втория му брак се раждат две дъщери. Няколко пъти във времето Бардо прави опити да се сближи със сина си, само че след всеки един от тях тя изчезва. Роднините му повърхностно се пробват да му обяснят, че майка му сякаш го обича, само че има прекалено много работа. На 12 години Никола даже изявил предпочитание да живее с майка си. Но когато Бриджит му дала отговор, че не желае да го демонстрира на приятелите си, огорченото момче отишло при вуйна си разплакано. 

Какъв е животът на единствения наследник на Бaрдо

Въпреки проблемите в фамилията, Никола израства извънредно кадърен и надарен мъж. От детството си той обича музиката, занимава се с аранжиране и даже композира. След като приключва учебно заведение, синът на Бардо постъпва в Парижкия университет в Икономическия факултет. Външно всяка година младежът замязва от ден на ден на татко си. На 22 години Никола бива видян от самия Пиер Карден, който го кани да работи като модел в неговата компания. В стилните среди Никола среща бъдещата си брачна половинка – модел и щерка на норвежкия посланик Анна-Лина Биркан. Искрата на любовта сред двамата пламва бързо и двамата взема решение да се оженят.

Интересното е, че Бардо не е поканена на сватбата, което надълбоко я разстройва. По това време френската звезда дава серия от обидни изявленията, потвърждавайки, че наследникът ѝ се пробва да се скрие от нея. Никола още веднъж вижда майка си след още 10 години разлъка. Тогава тя идва в дома му дружно с четвъртия си брачен партньор. По това време в фамилията на Никола към този момент е повишено с два члена – дъщерите му Анна-Камила и Теа-Жозефин. Настъпва малко помирение, по време на което синът и внучките ѝ даже посещават актрисата във Франция. Примирието е нарушено, откакто Бардо разгласява скандални записки, в които още веднъж излива с тиня някогашния си брачен партньор и сина си. Бащата и синът съдят звездата и печелят делото. Съдията отсъжда Бриджит да им заплати обезщетение. 
                             

Десет години по-късно Бардо споделя в пресата, че към момента поддържа връзка със сина си. С внучките си обаче не може, защото те не приказват френски. Днес двете девойки са към този момент пораснали, красиви и сполучливи дами. Голямата е юрист, а по-малката – модел. И двете към този момент даже имат свои деца – правнуците на Бардо, които тя даже не познава. Днес всички знаем, че животните са тези, които Бриджит постоянно е считала за своето същинско семейство. Десетилетия наред тя се грижи за голям брой котки, кучета, кози и даже едно магаре. Звездата даже основа фонд за отбрана на животните. Дали любовта, с която подарява животните не е онази обич, която в миналото не е съумяла да даде на личния си наследник, а може би посредством животните Бриджит Бардо се пробва да компенсира мъчителната липса на синовна любов и обвързаност. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР