На 28 ноември 2015 година цяла България бе потресена от

...
На 28 ноември 2015 година цяла България бе потресена от
Коментари Харесай

Преди две години брутално убийство, разтресе Повеляново! Днес се разбра, че…

На 28 ноември 2015 година цяла България бе потресена от брутално ликвидиране, разиграло се в Повеляново. Днес стана ясно, че Варненската окръжна прокуратура разшири обвиняването против Виктор Панайотов за убийството на Мартин Тодоров, осъществено в Повеляново по изключително непосилен метод за убития и с особена свирепост, като добави и т. 11 - по хулигански подбуди, написа Блиц. 

Предвид смяната, отбраната на обвинения изиска време за подготовка, като идващото съвещание бе планувано за 23 март т. година Наказателното дело за убийството на Мартин Тодоров, осъществено в дискотека в Повеляново, потегли за повторно още веднъж през вчерашния ден, като за разпит бяха призовани 9 очевидци и над 25 движимости лица.

Виктор, който е с богато престъпно минало е от Варна, бе упрекнат, че на 28 ноември, 2015 година съзнателно умъртвил Мартин Тодоров Кателиев, като убийството е осъществено с особена свирепост.  Делото за убийството бе върнато в края на 2016 година за разглеждане изначало, поради промени в правосъдния състав.

Още тогава родителите на жертвата, Златина и Тодор Кателиеви бяха конституирани като частни обвинители и цивилен ищци, като желаеха за неимуществените вреди по 130 000 лв. за всеки един от тях, считано от датата на убийството на детето им до окончателното им погашение, ведно със законната рента. 

При почналия тогава развой, след прочитане на обвинителния акт Панайотов изрази страдание и изрече съболезнования към околните на заклания от него млад мъж, само че съобщи, че не се признава за отговорен по обвиняването, което му е повдигнато. 

„ Ако не ми бяха изкарали нож и животът ми не беше заплашен, нямаше да се случи това “, съобщи тогава Виктор Панайотов, пробвайки се да показа дейностите си като самозащита. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР