На 28-ми и 29-ти септември в София и Варна се

...
На 28-ми и 29-ти септември в София и Варна се
Коментари Харесай

Банка ДСК и Експресбанк се обединиха на спортната площадка

На 28-ми и 29-ти септември в София и Варна се организира първата огромна взаимна самодейност на Банка ДСК и Експресбанк, ориентирана към чиновниците на двете банкови организации. Под мотото „ Изграждаме триумфа дружно “, близо 300 чиновници участваха интензивно в общи спортни занимания, изграждайки по-близки и неофициални връзки през призмата на отборните полезности и правила за триумф, които са присъщи за всеки групов спорт.

С присъединяване си всеки чиновник способства и за благородната идея „ Оле Мале “ на фондация „ Майко блага “. От името на всички, обединената Банка ДСК подари 5 000 лева в поддръжка на майки на деца с увреждания.



На 28-ми септември чиновници на Банка ДСК и Експресбанк от Варна и района се събраха на спортните терени в СОК „ Камчия “. 120 сътрудници от двете банки се забавляваха и играха футбол, волейбол, тенис на корт, тенис на маса, аеробика, йога и федербал. В приятната, неофициална атмосфера екипите на двете банки съумяха да научат повече за сътрудниците си и да прекарат дружно времето си в спортни надпревари.

На идващия ден, 29-ти септември, спортът още веднъж сплоти Банка ДСК и Експресбанк, този път в София, а събитието беше намерено от Главния изпълнителен шеф и Председател на УС на Банка ДСК, госпожа Виолина Маринова. „ Сега, когато сътворяваме общата ни история, ние търсим приликите, пресечните точки, това, което ни свързва, с цел да създадем отборен дух и да сме сполучливи дружно. Спортът е още един от методите да изявяваме силите и духа си, да надскачаме себе си. Той обаче ни дава и опцията да вършим всичко това, дружно, като един тим. “ С тези думи госпожа Маринова даде начало на събитието в София, в което участваха 150 чиновници на Банка ДСК и Експресбанк.



Спортният ден стартира с хоро, в което чиновниците и на двете банки се включиха с готовност и възторг. Танцът приключи с построяването на логото на Банка ДСК. И през този ден участниците играха с доста въодушевление футбол, волейбол, баскетбол, тенис на корт, тенис на маса, аеробика, практикуваха йога и разучаваха национални танци.

В края на събитието господин Юрий Генов, изпълнителен шеф на Банка ДСК, връчи купите на спечелилите, като показа, че е благополучен да види толкоз доста чиновници на едно място, обединени в името на това да спортуват дружно и да подкрепят една обществено значима идея.



(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР