На 28 май 2020 г. за дванадесета поредна година бяха

...
На 28 май 2020 г. за дванадесета поредна година бяха
Коментари Харесай

Отличиха най-добрите компании в застрахователния сектор у нас за 2019 година

На 28 май 2020 година за дванадесета поредна година бяха връчени най-престижните годишни награди в застрахователния бранш у нас - „ Застраховател на годината “ и “Застрахователен брокер на годината ” за 2019 година.

Организатори на събитието са Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ).

Наградите бяха връчени на публична гала в аулата на ВУЗФ, извършена невиждано в онлайн формат поради рестриктивните мерки, провокирани от епидемията от ковид в страната и беше излъчена онлайн във фейсбук страницата на висшето учебно заведение.

Специални посетители на церемонията бяха господин Бойко Атанасов, ръководител на Комисията за финансов контрол (КФН) и госпожа Илиана Христова, зам.-председател на КФН, управляващ ръководство “Застрахователен контрол ”.

Най-добрите компании бяха избрани от експертно жури, формирано от представители на уредниците, на база справедливи обществени критерии и индикатори. Годишните награди бяха връчени в 6 категории:

 Застраховател на годината – Общо застраховане

 Застраховател на годината – Животозастраховане

 Застраховател на годината - Най-динамично разрастващо се дружество

 Застрахователен брокер на годината - Общо застраховане

 Застрахователен брокер на годината - Животозастраховане

 Застрахователен брокер на годината - Най-динамично разрастващо се дружество

Официалната гала беше открита от ректора на ВУЗФ доцент доктор Григорий Вазов, член на Организационния комитет и създател на годишните награди, който акцентира, че връчването на премиите е най-значимото и предстоящо събитие за застрахователния бранш, което е самопризнание за работата на фирмите и отличава най-хубавите от тях през миналата година.

Специално одобрение към уредниците и цялата застрахователна колегия, насочи Бойко Атанасов, ръководител на КФН. Той поздрави уредниците на събитието - Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси, Асоциацията на българските застрахователи и Българската асоциация на застрахователните брокери - за това, че макар компликациите са организирали провеждането на церемонията и посредством онлайн излъчването са дали опция на цялата застрахователна колегия да я следи. Бойко Атанасов уточни, че тежката обстановка, в която се намират България и светът, допуска смяна в метода ни на мислене и държание, и търсене на други възможности за продължение напред.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР