На 28 март смартфонът Honor Play 7T от среден клас

...
На 28 март смартфонът Honor Play 7T от среден клас
Коментари Харесай

Ключовите характеристики и дизайнът на Honor Play 7T са потвърдени преди представянето му на 28 март  

На 28 март смарт телефонът Honor Play 7T от междинен клас ще дойде като правоприемник на Play 6T. Днес марката пусна промоционални изображения, които разкриват дизайна на телефона. Потвърдени са и някои от основните му механически характерности.

Дизайнът на Honor Play 7

Промоционалните изображения разкриват, че Honor Play 7T ще има огромен екран и евентуално LCD екран. В долната част на устройството има 3,5 мм аудио жак, микрофон, USB-C порт и високоговорител. Въпреки че не се вижда добре на фотографията, смарт телефонът сигурно има и скенер за пръстови отпечатъци.

Технически характерности на Honor Play 7T

Според Honor, Play 7T е екипиран с 6,74-инчов екран. Подобно на предходния модел, устройството ще има HD+ резолюция и 90Hz периодичност на освежаване.

Устройството ще се предлага в две конфигурации – със 128GB и 256GB памет. И в двата случая телефонът ще бъде оборудван с 8GB RAM. Honor Play 7T ще има 6000mAh батерия. Очаква се да работи с Magic OS 7.1.

Спекулира се, че Honor Play 7T ще включва Dimensity 6020. Новият чипсет предлага продуктивност, сходна на Dimensity 700. Има и клюки, че Honor Play 7T ще бъде просто променено издание на Honor Play 40 Plus, който дебютира през октомври 2022 година

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР